https://vaperbg.com/technosti-....za-elektronni-cigari

WAVES MARGARITA-Начина да се насладите на лятото и коктейлите? Маргарита определено е един от тях. Отпуснете се, освободете се от стреса и се насладете на тази необикновена комбинация от текила, ананас, няколко нотки портокал и лайм заедно с малко настърган лед.


От самото си създаване Diamond Labs има ясна цел: пълно удовлетворение на потребителите . За тази цел наблягаме на следните области.

Качество на нашите течности: Всеки продукт на пазара е преминал през множество проверки на качеството и само тези, които считаме за отлични, се предлагат на пазара . Отличното вкусово представяне е нашата основна грижа и това е нещо, което характеризира всички наши течности, но ние никога не пренебрегваме елементи като миризма, текстура на пара, правилна текстура и минимизиране на остатъците.
Безопасност при употреба: Всички наши продукти са произведени с акредитирани суровини и са придружени от MSDS сертификати, издадени от специализиран химик. Те също са регистрирани в европейската платформа EU-CEG и са напълно хармонизирани с TPD .
Производствени условия: В нашата лаборатория работят специализирани научни кадри с дългогодишен опит в областта. Модерното оборудване , както и контролираните лабораторни процеси гарантират производството на подходяща, чиста течност, която ще задоволи и най-взискателните потребители на всички нива.
Обслужване на клиенти: Нашите търговци са винаги на разположение, за да ви помогнат за всичко, от което се нуждаете, когато поръчвате, изпращате и след доставката. Ефективната комуникация и обслужване е една от чертите, с които много се гордеем и сме сигурни, че можем да отговорим на всички ваши нужди.
Ние сме нов, разрастващ се бизнес с визия и план . Ние се стремим да ви възнаградим с най-голямо доверие и ще направим всичко възможно да надхвърлим очакванията ви и да ви предложим качествени продукти на конкурентни цени, използвайки възможно най-доброто обслужване.

image