https://vaperbg.com/technosti-....za-elektronni-cigari

Тютюн Кавендиш (Соната) 50VG/50PG

Вкус на тютюн: ароматен и естествено сладък
Кавендиш не е вид тютюн, а по-скоро процес, прилаган към тютюна, традиционно Вирджиния тютюн. Тъмните, зрели тютюневи листа Вирджиния преминават през щателен процес, включващ обработка с пара и втвърдяване в дъбова бъчва, произвеждайки брилянтно интензивен, богато ароматизиран тютюн.
История: Произходът на Кавендиш е свързан с няколко приказки, всички свързани с кораба на сър Томас Кавендиш през 1585 г. Една история предполага, че Кавендиш е напоил своя тютюн с тъмен ром, за да предотврати изсъхването му и развитието на плесен. След като завърза здраво мокрите листа с платнище и канап, той откри, че вкусът се подобрява – по-сладък, по-мек и по-ароматен. Това случайно откритие бележи раждането на процеса на двойна ферментация, използван при създаването на тютюн Кавендиш.
Друга история твърди, че Кавендиш е роден в резултат на инцидент, когато бъчви с изсушен на огън тютюн Вирджиния на кораба на лорд Кавендиш се намокрили. Тютюнът, след като прекара седмици в горещо лятно време, пристигна черен, но с примамлив аромат. Свръхферментацията е резултат от водното разлагане на естествената захар на тютюна, без да се позволи развитието на мухъл, създава черен и силно ароматен тютюн, който оттогава е възпроизведен, за да се създаде тютюн Кавендиш. Важно е да се отбележи, че този процес работи само с прясна вода; тютюнът, навлажнен със солена вода, е безвъзвратно повреден.
Допълнителна информация:
Нашето съотношение 50VG/50PG, никотиновите продукти със свободна база са естествено извлечени от истински тютюневи листа. Ние внимателно избираме най-добрите листа и най-добрата част от листата за този процес на екстракция.
Основни функции:
* Автентичен вкус: Ние не използваме никакви изкуствени аромати, подсладители или синтетичен никотин, гарантирайки най-естествения и неподправен вкус.
* Безопасността на първо място: Нашите продукти не съдържат диацетил, ацетил пропионил, етилен гликол, диетилен гликол, акролеин или ацетоин.
* Контрол на качеството: Ние произвеждаме нашите е-течности в малки партиди за оптимален контрол на качеството.
Моля обърнете внимание:
Нашите никотинови продукти със свободна основа 50VG/50PG са проектирани с оглед на специфични устройства за изпаряване:
* Препоръка за намотки: Тези продукти се използват най-добре с намотки с по-високо съпротивление. Препоръчваме да използвате намотка със съпротивление от 0,8 ома или по-високо.
* Препоръка за устройство: За най-добро изживяване при вейпинг, използвайте нашите продукти 50VG/50PG със системи с изключително ниска мощност и под-базирани системи. Тези продукти са идеални за устройства уста-към-бял дроб.
* Ниво на мощност: За да осигурите дълготрайност на вашето устройство и да предотвратите евентуални повреди, не превишавайте 18 вата, когато използвате нашите продукти 50VG/50PG

image